Barion Pixel
Érdeklődés!

Magas rendelkezésre állás  

Legyenek teljes biztonságban az adatai, az informatikai rendszere.

Csökkentse a leállási időt és helyreállítási költségeket egy olyan infrastruktúra tervezésével, létrehozásával és működtetésével, amely támogatja a folyamatos hozzáférést az üzleti folyamatokhoz, informatikai rendszerekhez és hálózatokhoz.

Mi a Zimbra Collaboration Server VMware?

A VMware Zimbra Collaboration Server (ZCS) egy teljes, nyílt forráskódú e‐mail és csoportmunka‐platform. Jellemzője e‐mail, névjegyzék, naptár, dokumentumok, fájlmegosztás, feladatok, Social Media, valamint a szinkronitás a többi asztali géppel és eszközzel.

Maximális termelékenység

A ZCS a Web 2.0 interfésze egy kollaborációs "hub" – nyílt platformmal, amely egyesíti az e‐mail, naptár, feladatok, dokumentumok, közösségi média, és a vállalati alkalmazásokat.

Átlátható, nyílt forráskódú platform

A ZCS nyitott támogattsága nem ér véget a könnyebb kezelhetőséggel és karbantartással. Inkább ez egy elkötelezettség, az átlátható menetrendek, robusztus felhasználói és fejlesztői közösségek, és a nyílt szabványok felé, amelyek teljes mértékben kompatibilisak az összes elterjedt böngészővel valamint az e‐mail kliensek (beleértve az Outlook), asztali számítógépek és mobil eszközök iránt is.

Az adminisztráció egyszerűsítése és menedzsment

A ZCS Web‐alapú alkalmazása csökkenti a támogatási költségeket és leegyszerűsíti az email telepítéset, kezelést és a befizetést. Ez nagyobb megbízhatósághoz, a tulajdonjog alacsonyabb teljes költségehez, valamint soha nem látott gyorsasághoz, rugalmassághoz és ellenőrzéshez vezet. A ZCS megadja a szervezeteknek az együttműködésfelhők fejlesztésének szabadságát.

Főbb jellemzők

Web kliens
• Gazdag böngésző alapú AJAX interface alkalmazás funkciókkal, mint a drag and drop, címkéző és beszélgetés nézetek.
• Átfogó keresés alapú inbox, beleértve a mellékleteket, és mentett keresési mappákat.
• Innovatív naptár varázsló, hogy megtalálja az optimális időt és helyet a nagy találkozók számára másodperceken belül.
• Hatékony megosztása és együttműködés, beleértve a társak postaládáit, névjegyeit, naptárjait, dokumentumjait, fájljait és feladatait.
• Robusztus vállalati naptárak megosztott elfoglaltság időkkel, amely együttműködik a Microsoft Exchange programmal.
• Hatékony dokumentumkezelés egy egyedülálló Aktatáska tárolón kersztül ‐ verzió ellenőrzéssel, bejelentkezéskor és kijelentkezéskor és azonnali dokumentum és map megosztás.
• Innovatív "hub" kommunikáció, amely integrálja a harmadik fél szolgáltatásokat, mint például a "mash‐up" vagy "tabs" alkalmazások, beleértve a Twittert és a Facebook‐ot is.