Barion Pixel
Érdeklődés!

Magas rendelkezésre állás  

Legyenek teljes biztonságban az adatai, az informatikai rendszere.

Csökkentse a leállási időt és helyreállítási költségeket egy olyan infrastruktúra tervezésével, létrehozásával és működtetésével, amely támogatja a folyamatos hozzáférést az üzleti folyamatokhoz, informatikai rendszerekhez és hálózatokhoz.Winscp

winscpA WinSCP egy SCP (Secure CoPy), SFTP és FTP-kliens program, amely SSH (Secure Shell) titkosítást használ. A WinSCP fő célja a fájlok biztonságos másolása a helyi és a távoli számítógépek között, a fájlok áthelyezése, átnevezése stb. Ezen alapfunkció mellett a program képes egyes műveletek elvégzésére is a fájlokkal. A felület alapja a Norton Commander. A bal oldalon egy helyi mappa jelenik meg, a jobb oldalon pedig a távoli mappa. Az SCP-kliensek jellemzői: grafikus felhasználói felület, Windows-integráció (fogd-és-vidd, URL, gyorsgomb ikonok), U3-támogatás, beépített szövegszerkesztő, SSH-jelszó támogatás, interaktív billentyűzet, nyilvános kulcs és Kerberos (GSS) hitelesítés, lehetőség munkafolyamat-információk tárolására.

Winrar

winrarWinRAR egy erős archiváló program, amely nem csak minden népszerű tömörítő formátumot tud kezelni, hanem saját formátuma is van. A .RAR fájlok általában 8 vagy 15 %-al több tartalmat tudnak tömöríteni, mint a ZIP vagy ARJ fájlok. WinRAR erőssége a normál és multimédia fájlok tömörítése és a nem RAR archívok, mint ZIP, ACE, CAB, ARJ, LZH, TAR, GZ, BZ2, UUE, JAR, ISO, 7Z és Z. Továbbá a szoftver támogatja a hosszú fájl neveket és programozó önkiterjesztés archívok (SFX), sérült archív javítás, hitelesség ellenőrzés, beágyazott fájl kommentek és adatvédelmi kódolás. WinRAR-ral továbbá lehetséges izzó fájlok tartalmát böngészni és kibontani, más formátumokat RAR formátummá konvertálni és részletesen szöveget keresni fájlokban és archívumokban. WinRAR-ral még az is lehetséges, hogy több archívnak a paraméterét egyszerre módosítjuk.

Total Commander

total commanderA Total Commander egy fájlkezelő alkalmazás Windows rendszerekhez, hasonló a jól ismert DOS fájlkezelőhöz. A Total Commander úgy tudja kezelni az archívumokat, mintha alkönyvtárak lennének. A fájlkezelő belső ZIP-kompatibilis tömörítővel is rendelkezik (ZIP, ARJ, LZH, RAR, UC2, TAR, GZ, CAB, ACE archívumkezelés + beépülő modulok). A fejlett kereső funkció segítségével az archívumokban nemcsak fájlok, hanem akár szövegrészek is kereshetők. A program felületén két fájlkezelő ablak látható egymás mellett, és képes a fájlok összehasonlítására (szerkesztővel)/a könyvtárak szinkronizálására. Ezen kívül az eszköz részei egy gyorsmegjelenítő (Quick View) panel bitmap ábrázolással, egy beépített FTP-kliens FXP- (szerver-szerver közötti) kapcsolattal, a HTTP proxy-támogatás, párhuzamos portkapcsolat, többszörös átnevező eszköz, lapokra osztott felület, normál kifejezések, előzmény+kedvencek gombok, miniatúranézet, testre szabott oszlopok, fejlett keresés és összehasonlító szerkesztő, lister kurzor, különálló fastruktúrák, naplózás, fejlett felülírási párbeszédpanel.

Avast Antivirus

avastAvast Free Antivirus egy teljes értékű és komplett antivírus csomag, amely ingyen használható otthoni használatra. Ha ezt a csomagot üzleti körökben szeretné használni, akkor egy engedélyt kell beszerezni. A beépített email scanner védelmet nyújt az emaileken keresztül érkező nem kívánt elemekkel szemben (POP3, IMAP4 és SMTP). Az un. "Web Shield" funkcióval a program szintén védelmet nyújt a chatelés vagy a bömgészés közben. A szoftver a "P2P Protection" funkcióval biztonságot ad a gépnek, ha p2p programot használunk, mint Kazaa és BitTorrent. Az "On Demand Scanner" -el egyszerűen kiválasztja azt a részt a számítógépen, amelyet specifikusan scannelni szeretne. Avast Free Antivirus ingyenesen, automatikusan frissíti a számítógépet a legújabb vírusok ellen. Természetesen ez egy egér kattintással manuálisan is lehet frissíteni. Az ingyenes verzió 60 napig érvényes, ami után regisztrálni kell, hogy egy egyszerűbb verziót tudunk használni. Az egyszerűbb verzió elég védelmet nyújt. Ahhoz, hogy teljes körű legyen a védelem az új 5.0-es verzió védelmet nyújt a rootkits en spyware programok ellen. Ebben a legújabb verzióban a kompatibilitás a Windows XP SP3-al jobb lett.

Open Office

open office Nyílt forráskódú, szabad hozzáférésű irodai csomag a következő alkalmazásokkal: szövegszerkesztő, táblázatkezelő, prezentációkészítő, a BASE névű adatbázis-kezelő, rajzoló- és egyenletszerkesztő, teljes PDF támogatás. Alkalmas az elterjedt irodai szoftverek által készített dokumentumok kezelésére: Microsoft Word 95/97/2000, Excel 5.0/95/97/2000, PowerPoint 97/2000, stb. Valamint használhatjuk HTML-szerkesztésre. OpenOffice 3 újdonságok: szebb kezelőfelület, ODF 1.2 valamint docx, xlsx, pptx támogatás, táblázat oszlopok méret 1024-nél nagyobbak lehetnek, szöveges dokumentumok szerkesztésénél egyszerre több oldal is látható, jegyzeteket lehet fűzni a munkához, az új grafikon-elemek. Blogok közvetlen elérhetősége.gyorsabb elindulás, zárt dokumentumformátumok támogatás, Lightproof magyar nyelvi ellenőrző.