Barion Pixel
Érdeklődés!

Magas rendelkezésre állás  

Legyenek teljes biztonságban az adatai, az informatikai rendszere.

Csökkentse a leállási időt és helyreállítási költségeket egy olyan infrastruktúra tervezésével, létrehozásával és működtetésével, amely támogatja a folyamatos hozzáférést az üzleti folyamatokhoz, informatikai rendszerekhez és hálózatokhoz.

Mi a VMware Hibatűrés? – Fault Tolerance

VMware Hibatűrés úttörő új komponense a VMware vSphere ™‐nek, ez biztosítja az alkalmazások folyamatos rendelkezésre állását, megelőzve ezzel a leállást, és adatvesztést szerver meghibásodások esetén.

VMware Fault Tolerance, beépített VMware vLockstep technológia segítségével, biztosítja a működési folytonosságát és magas szintű rendelkezésre állást a VMware vSphere környezetben, az egyszerűen és alacsony költséggel.

Hogyan használható a VMware Fault Tolerance a vállalkozásban?

A VMware Fault Tolerance azért használják a vállalkozások, hogy megakadályozzák hardverhibák miatt keletkezett zavarokat. A leállás miatt a létfontosságú vállalati alkalmazások üzemen kívül töltött ideje a vállalkozások számára nagyon költséges és zavaró lehet. Olyan hagyományos megoldások, amelyek hardverredundancián keresztül oldják meg ezt a problémát, vagy klasztereken összetettek és drágák. VMware Fault Tolerance a magas rendelkezésre állás a magasabb szintre emeli, teljesen kiküszöböli a hardverhibák miatt üzemen kívül töltött időt, egyszerűen, alacsony kötséggel minden alkalmazáson keresztül operációs rendszerre való tekintet nélkül.