√ČrdeklŇĎd√©s!

Magas rendelkez√©sre √°ll√°s  

Legyenek teljes biztons√°gban az adatai, az informatikai rendszere.

Cs√∂kkentse a le√°ll√°si idŇĎt √©s helyre√°ll√≠t√°si k√∂lts√©geket egy olyan infrastrukt√ļra tervez√©s√©vel, l√©trehoz√°s√°val √©s mŇĪk√∂dtet√©s√©vel, amely t√°mogatja a folyamatos hozz√°f√©r√©st az √ľzleti folyamatokhoz, informatikai rendszerekhez √©s h√°l√≥zatokhoz.Mi a VMware HibatŇĪr√©s? ‚Äď Fault Tolerance

VMware HibatŇĪr√©s √ļtt√∂rŇĎ √ļj komponense a VMware vSphere ‚ĄĘ‚Äźnek, ez biztos√≠tja az alkalmaz√°sok folyamatos rendelkez√©sre √°ll√°s√°t, megelŇĎzve ezzel a le√°ll√°st, √©s adatveszt√©st szerver meghib√°sod√°sok eset√©n.

VMware Fault Tolerance, be√©p√≠tett VMware vLockstep technol√≥gia seg√≠ts√©g√©vel, biztos√≠tja a mŇĪk√∂d√©si folytonoss√°g√°t √©s magas szintŇĪ rendelkez√©sre √°ll√°st a VMware vSphere k√∂rnyezetben, az egyszerŇĪen √©s alacsony k√∂lts√©ggel.

Hogyan használható a VMware Fault Tolerance a vállalkozásban?

A VMware Fault Tolerance az√©rt haszn√°lj√°k a v√°llalkoz√°sok, hogy megakad√°lyozz√°k hardverhib√°k miatt keletkezett zavarokat. A le√°ll√°s miatt a l√©tfontoss√°g√ļ v√°llalati alkalmaz√°sok uŐązemen k√≠vuŐąl t√∂lt√∂tt ideje a v√°llalkoz√°sok sz√°m√°ra nagyon k√∂lts√©ges √©s zavar√≥ lehet. Olyan hagyom√°nyos megold√°sok, amelyek hardverredundanci√°n keresztuŐąl oldj√°k meg ezt a probl√©m√°t, vagy klasztereken √∂sszetettek √©s dr√°g√°k. VMware Fault Tolerance a magas rendelkez√©sre √°ll√°s a magasabb szintre emeli, teljesen kikuŐąsz√∂b√∂li a hardverhib√°k miatt uŐązemen k√≠vuŐąl t√∂lt√∂tt idŇĎt, egyszerŇĪen, alacsony k√∂ts√©ggel minden alkalmaz√°son keresztuŐąl oper√°ci√≥s rendszerre val√≥ tekintet n√©lkuŐąl.