√ČrdeklŇĎd√©s!

Magas rendelkez√©sre √°ll√°s  

Legyenek teljes biztons√°gban az adatai, az informatikai rendszere.

Cs√∂kkentse a le√°ll√°si idŇĎt √©s helyre√°ll√≠t√°si k√∂lts√©geket egy olyan infrastrukt√ļra tervez√©s√©vel, l√©trehoz√°s√°val √©s mŇĪk√∂dtet√©s√©vel, amely t√°mogatja a folyamatos hozz√°f√©r√©st az √ľzleti folyamatokhoz, informatikai rendszerekhez √©s h√°l√≥zatokhoz.Mi a Zimbra Collaboration Server VMware?

A VMware Zimbra Collaboration Server (ZCS) egy teljes, ny√≠lt forr√°sk√≥d√ļ e‚Äźmail √©s csoportmunka‚Äźplatform. JellemzŇĎje e‚Äźmail, n√©vjegyz√©k, napt√°r, dokumentumok, f√°jlmegoszt√°s, feladatok, Social Media, valamint a szinkronit√°s a t√∂bbi asztali g√©ppel √©s eszk√∂zzel.

Maximális termelékenység

A ZCS a Web 2.0 interf√©sze egy kollabor√°ci√≥s "hub" ‚Äď ny√≠lt platformmal, amely egyes√≠ti az e‚Äźmail, napt√°r, feladatok, dokumentumok, k√∂z√∂ss√©gi m√©dia, √©s a v√°llalati alkalmaz√°sokat.

√Ātl√°that√≥, ny√≠lt forr√°sk√≥d√ļ platform

A ZCS nyitott t√°mogatts√°ga nem √©r v√©get a k√∂nnyebb kezelhetŇĎs√©ggel √©s karbantart√°ssal. Ink√°bb ez egy elk√∂telezetts√©g, az √°tl√°that√≥ menetrendek, robusztus felhaszn√°l√≥i √©s fejlesztŇĎi k√∂z√∂ss√©gek, √©s a ny√≠lt szabv√°nyok fel√©, amelyek teljes m√©rt√©kben kompatibilisak az √∂sszes elterjedt b√∂ng√©szŇĎvel valamint az e‚Äźmail kliensek (bele√©rtve az Outlook), asztali sz√°m√≠t√≥g√©pek √©s mobil eszk√∂z√∂k ir√°nt is.

Az adminisztr√°ci√≥ egyszerŇĪs√≠t√©se √©s menedzsment

A ZCS Web‚Äźalap√ļ alkalmaz√°sa cs√∂kkenti a t√°mogat√°si k√∂lts√©geket √©s leegyszerŇĪs√≠ti az email telep√≠t√©set, kezel√©st √©s a befizet√©st. Ez nagyobb megb√≠zhat√≥s√°ghoz, a tulajdonjog alacsonyabb teljes k√∂lts√©gehez, valamint soha nem l√°tott gyorsas√°ghoz, rugalmass√°ghoz √©s ellenŇĎrz√©shez vezet. A ZCS megadja a szervezeteknek az egyuŐąttmŇĪk√∂d√©sfelhŇĎk fejleszt√©s√©nek szabads√°g√°t.

FŇĎbb jellemzŇĎk

Web kliens
‚ÄĘ Gazdag b√∂ng√©szŇĎ alap√ļ AJAX interface alkalmaz√°s funkci√≥kkal, mint a drag and drop, c√≠mk√©zŇĎ √©s besz√©lget√©s n√©zetek.
‚ÄĘ √Ātfog√≥ keres√©s alap√ļ inbox, bele√©rtve a mell√©kleteket, √©s mentett keres√©si mapp√°kat.
‚ÄĘ Innovat√≠v napt√°r var√°zsl√≥, hogy megtal√°lja az optim√°lis idŇĎt √©s helyet a nagy tal√°lkoz√≥k sz√°m√°ra m√°sodperceken beluŐąl.
‚ÄĘ Hat√©kony megoszt√°sa √©s egyuŐąttmŇĪk√∂d√©s, bele√©rtve a t√°rsak postal√°d√°it, n√©vjegyeit, napt√°rjait, dokumentumjait, f√°jljait √©s feladatait.
‚ÄĘ Robusztus v√°llalati napt√°rak megosztott elfoglalts√°g idŇĎkkel, amely egyuŐąttmŇĪk√∂dik a Microsoft Exchange programmal.
‚ÄĘ Hat√©kony dokumentumkezel√©s egy egyeduŐąl√°ll√≥ Aktat√°ska t√°rol√≥n kersztuŐąl ‚Äź verzi√≥ ellenŇĎrz√©ssel, bejelentkez√©skor √©s kijelentkez√©skor √©s azonnali dokumentum √©s map megoszt√°s.
‚ÄĘ Innovat√≠v "hub" kommunik√°ci√≥, amely integr√°lja a harmadik f√©l szolg√°ltat√°sokat, mint p√©ld√°ul a "mash‚Äźup" vagy "tabs" alkalmaz√°sok, bele√©rtve a Twittert √©s a Facebook‚Äźot is.